OM MIG
KudskCoaching

Telefon 20 32 67 28

ukj@kudskcoaching.dk

Min vej

At stå op for sig selv, at fylde - for meget - eller at udtrykke sig som menneske og kvinde, blev ikke opfattet positivt, der hvor min livsbane startede.

Det har betydet mange omveje, pauser og stor usikkerhed undervejs.

Jeg har ryddet op og sat i perspektiv og forstået, at mine følelser er en gave. Jeg tør nu både mærke og verbalisere dem.

Denne øgede Bevidsthed har sammen med Egenomsorg og Vejrtrækningen givet mig mere indre ro.

Dette har givet mit liv langt mere harmoni, hvor jeg står ved mig selv. Et liv jeg er stolt over at have skabt, og glad for at leve hver dag. Og jeg ønsker nu at dele den viden og erfaring med dig, så du kan finde din vej og din stemme.

Ulla Kudsk Jensen     +45 20 32 67 28      ukj@kudskcoaching.dk

Min  uddannelse som coach og sanger

Uddannet Master Coach fra Manning Inspire, hvor jeg også underviser.

Desuden  kurser i Meditation og Kropsbevidsthed gennem 10 år, med en lærer fra Vækstcentret i Nørre Snede.

Uddannet sangpædagog og operasanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og Göteborgs Operaskole. Gennem 20 år ansat som operasanger ved Det Kongelige Teater.

Yderligere kurser i talepædagogik på UCC.

Om mig


Mit navn er Ulla og jeg har arbejdet med min krop og min stemme, såvel den indre stemme som den ydre, hele mit liv.

Jeg har sunget i fantastiske kor og som solist i vidunderlige sammenhænge sammen med verdensstjerner som tenoren Placido Domingo og instruktøren Kasper Holten samt dejlige musikere, der alle brænder for kunsten og musikken. Operascenen og koncertsalen har været og er stadig min arbejdsplads med hundredevis eller tusindvis af folk, der forventer det ypperste af os kunstnere. Et på mange måder berusende liv.

Læs mere om min sangerliv.

Jeg kender hele vejen fra det indre rum, fra min krop via vejrtrækningen, ud til publikum. Musikken og teksten er rammen om udsagnet, men det er mine følelser og min krop, som skal udtrykke det.

Vejen til at kunne stå der på scenen, på livets scene, har været udfordrende, svær, ensom, fuld af tvivl og mange store følelser, der ikke havde ord. Hvor har jeg dog følt mig alene og usikker.

Hele dit liv

Måske du har behov for støtte til din egen kend-dig-selv-rejse?