OM MIG

Min uddannelse som mastercoach, hypnoterapeut og sanger

Uddannet Master Coach fra Manning Inspire, hvor jeg også underviser.

Desuden kurser i Meditation og Kropsbevidsthed gennem 10 år med en lærer fra Vækstcentret i Nørre Snede. Uddannet i hypnoterapi bl.a. hos psykolog Jannie Kildested og psykolog Inge Guldal. Uddannet sangpædagog og operasanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og Göteborgs Operaskole. Gennem 20 år ansat som operasanger ved Det Kongelige Teater.

Yderligere kurser i talepædagogik på UCC.

 

”Uperfekthed er ikke det samme som utilstrækkelighed. Det er er en påmindelse om, at vi er i samme båd”


Brené Brown

Om mig


Mit navn er Ulla, og jeg har som operasanger arbejdet med min krop og min stemme, såvel den indre og den ydre, hele mit liv. Min vej til mastercoach og hypnoterapeut begyndte, mens jeg stod på scenen. Temaer som præstation på højt niveau, egenomsorg, samarbejde, work/life balance samt at stå ved sig selv blev jeg meget optaget af. Det startede som en interesse og et behov, og gradvist begyndte jeg at uddanne mig, så det i dag er gået fra en interesse til et professionelt virke.


Tilbage i 1988 begyndte jeg at arbejde med visualisering for at understøtte processer i mit arbejdsliv og i mit liv generelt. Det kunne for eksempel være for at kunne præstere optimalt på scenen og til foresyngninger. Samtidig begyndte meditation at blive en integreret del af min hverdag. I mit gode og travle arbejdsliv har det været vigtigt for mig at give plads til egenomsorg og personlig udvikling. I 2013 tog jeg næste skridt, da jeg uddannede mig til life coach hos Manning, hvor jeg i dag også er tilknyttet som underviser. I 2015 uddannede jeg mig samme sted til mastercoach. Siden 2019 har jeg arbejdet med hypnoterapi og har i 2020 og 2021 uddannet mig hos psykolog Jannie Kildested. Jeg efteruddanner mig løbende og modtager supervision på mit arbejde. Senest har jeg i 2022 været på kursus i hypnosebehandling af søvnproblemer hos psykolog Inge Guldal samt taget kurser i ACT om værdiarbejde og angstbehandling.


Læs mere om mit sangerliv her.


Min terapi 

Min terapi er tilpasset den enkelte, og jeg sætter pris på, at vi har et levende rum, hvor alvorlige emner kan være til stede samtidig med en vis lethed.


Mine kerneværdier som terapeut er kvalitet og autenticitet. Det betyder for dig, at jeg kun siger ja til et forløb, hvis jeg tror på, at jeg er det rigtige match til dig og din problemstilling. Og skulle jeg undervejs tænke, at du kunne være bedre hjulpet et andet sted, vil jeg selvfølgelig tale med dig om det.


Igennem de seneste 10 år har den største inspiration været at se folk blive mere frie, slippe deres frygt, blive gladere og mere sig selv.